DET SKER I GRINDSTED – UGGERHALNE

 

Lørdag den 11. september 2021 

Kom til indvielse af GANGBROEN i Gadekæret i Grindsted og fejring af Samrådets 10. års jubilæum. Dagen afsluttes med koncert i Kultur- og Borgerhuset HAMMER BAKKER.

Eftermiddagens program ved GADEKÆRET:

  • 00 Velkomst v/samrådsformanden Ole Schwarz.
  • 10 Indvielse af rådmand for Kultur-og Sundhedsforvaltningen Mads Duedahl og afdelingsdirektør Kristian Hedemann Nielsen, SPAR NORD.
  • 30 Musik og underholdning ved tryllekunstneren Michael Bach.
  • 30 Musik i TELTET ved lokale musikere.
  • 30 Musikunderholdning med VINGAARDS TRIO.
  • 30 Aktiviteterne i Gadekæret slutter.
  • 00 Grillmad og koncert i Kultur- og Borgerhuset HAMMER BAKKER

Med dette arrangement ønsker Samrådet for Grindsted og Uggerhalne at benytte lejligheden til at fejre såvel samrådets 10 års jubilæum som indvielse af den ”nye” gangbro i Gadekæret. Med jubilæet kan vi også glæde os over nogle af de store resultater Samrådet har initieret gennem de senere år: 1) Tilbygning og ombygning af Grindsted Skole. 2) Etablering af cykelstien mellem Grindsted og Vodskov. 3) Opførelse af Kultur- og Borgerhuset HAMMER BAKKER. 4) Forventet lokalplangodkendelse af parcel-/lejeboligareal mellem Grindsted og Uggerhalne. 5) Forskønnelse af Gadekæret.

”Hverdagen” er på vej tilbage, og vi vil glæde os over de opnåede resultater og forhåbentligt en tid uden COVID19, hvorfor Samrådet har taget en række festinitiativer, der gerne for alle skal medvirke til gensyn og styrkelse af fællesskabet i Grindsted og Uggerhalne. Det skal i den sammenhæng nævnes, at Aalborg Kommune via tilskudspuljen til sommeraktiviteter har støttet initiativerne.

                                          

I en Mucirkusforestilling inviterer Michael Back børn og barnlige sjæle til en forrygende sjov forestilling med de bedste af sine cirkussange. Det bliver en supersjov forestilling med masser skæg og ballade, musik, gøgl, trylleri og magi. Det bliver også en koncert, hvor der skal grines, synges, danses, hoppes, fjolles og ikke mindst leges cirkus J  Glæd jer til en festlig oplevelse med Michael Back i absolut børnehøjde.

Efter cirkusforestillingen vil der endvidere være musikunderholdning med lokale musikere og VINGAARDS TRIO.

 

Om aftenen i Kultur- og Borgerhuset:

vil der være koncert med JigIT. JigIT er et nyetableret band med stærke rødder i den traditionelle IRSKE folkemusik. Repertoiret bringer lytteren på en rejse gennem den IRSKE folkemusik med smukke ballader om alt fra immigration og mørk spiritus til kærlighed og fædreland krydret med en omgang energiske jigs og reels. Bandets fire medlemmer vægter irsk autenticitet højt og finder blandt andet inspiration i grupper som The Dubliners, Planxty og andre populære grupper fra samtiden.

 

18.00

Der serveres grillmad.

19.00

Koncert med JigIT

22.30

Afslutning.

 

I tilknytning til spisning og koncert kan der købes vin, øl og vand.

 

Adgangsbilletter til koncerten inkl. grillmad kan bestilles – først til mølle – ved Lasse Breddam (lassebreddam@gmail.com) senest 1/9.2021. Grundet kulturstøtte fra Aalborg Kommune er prisen kun 100 kr. pr. person.

 

 

 

 

 

Arrangører: Grindsted og Uggerhalne Samråd og Kultur- og Borgerhuset HAMMER BAKKER.

Del på facebook
Del på email
Grindsted uggerhalne facebook gruppe

Se video fra Grindsted/Uggerhalne

\n

Grindsted/Ugerhalnes kalender

\n
<< jul 2021 >>
mtotfls
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Statistik

\n
Total 2334 118015
I dag 0
Denne uge 0 283
Denne måned 460 4507

Instagram

\nNo images found!
Try some other hashtag or username